Information om kommande aktiviteter

Verksamhetsåret är i full gång och vi har mycket som pågår under våren.
Nytt för i år är att föreningen tillsammans med Stockholms Byggmästareförening har skapat ett initiativ där vi hjälper studenter på Samhällsbyggnadsprogrammet med att hitta sommarpraktik/sommarjobb. Onsdagen den 27 mars 2019 bjuder vi in företag och studenter att delta i ett mingel för att lära känna varandra. Som företag kan ni delta och visa upp er samt träffa studenterna. Studenterna söker sedan era sommarpraktikplatser och blir era framtida medarbetare, antingen under bara en sommar, eller kanske även i framtiden om samarbetet mellan företag och studenterna är lyckat. Det är viktigt för oss att studenterna blir väl rustade inför sitt framtida arbetsliv och sommarpraktik är en mycket bra grund för det.
Vi hoppas att så många som möjligt kan tänka sig att delta på vårt mingel och ta emot studenter under sommaren. Läs mer om detta, samt hitta anmälningslänken i separat inlägg.

Nyligen arrangerade vi tillsammans med Samhällsbyggnadssektionen och representanter från branschen ett evenemang där vi visade upp och informerade om olika yrkesroller för att hjälpa studenterna på Samhällsbyggnad på traven med sitt val av inriktning inför årskurs 3. Detta var mycket lyckat och ca 130 studenter deltog. Tack till alla företagsrepresentanter som deltog och bidrag med mycket och bra information om hur det är att arbeta i branschen.

Under januari och februari har vi besökt arbetsmarknadsdagarna BAD, Lava och BKW i syfte att träffa våra medlemsföretag samt rekrytera nya medlemmar. I mars kommer vi att besöka Arkipelago.

Planering för excellenceresan och mottagningen 2019 har påbörjats och vi kommer inom kort komma med mer information till er medlemmar om hur ni kan delta och medverka i våra aktiviteter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *